Cemix

Decorol lábazati színezővakolat

lábazati struktúra

Épületünk homlokzatán a falazat lezáró rétegének kell biztosítania a teljes falrendszer mechanikai védelmét. A színezővakolatok a homlokzat legnagyobb részén megfelelő megoldást jelentenek, a talaj közvetlen közelében húzódó lábazati zónában azonban a terhelés - a talajból származó nedvesség, csapóeső illetve a várható mechanikai terhelés - lényegesen nagyobb. A Cemix e követelményekhez fejlesztette ki a Decorol lábazati díszítő vakolatot, amely a Thermosystem Shield lábazati hőszigetelő rendszerrel vagy szigeteletlen falak - például kerítéslábazatok - lezáró rétegeként is használható.

A Decorol színes szemcséi struktúrált, a lábazati zónában fellépő hatásoknak ellenálló bevonatot képeznek. Nemcsak lábazatoknak kölcsönözhetünk egyedi megjelenést: a Decorol homlokzati díszítővakolatként is használható, és megfelelő körülmények közt akár szerkezetek teljes felületén egységesen is alkalmazható.

Kerites labazati szinezovakolattal

A Decorol 60 színösszetételben kapható:

Mivel képernyőn illetve mobiltelefonon a színhűség nem garantálható, a bemutatott színválaszték tájékoztató jellegű. Kérjük, a színválasztást minden esetben az értékesítési pontokon kihelyezett valódi színminták alapján végezzék. A termék műszaki adatlapjának megfelelően a díszítő vakolat színét a feldolgozás előtt próbafelületen szükséges ellenőrizni, mert a felhordást követően a színre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Nagy színválasztékának köszönhetően a Decorol egységes felületeken túl akár változatos, többszínű kompozíciók is elkészíthetők - a variációk száma szó szerint végtelen!

 Kapcsolódó termékünk


 Kapcsolódó cikkek


videók